onsdag 23. juni 2010

Er på tur!!

Ja da var det endelig litt ferie på oss! Har ikke vært på ferie på lenge, så skal nyte det for alt det er verdt! Akkurat nå befinner vi oss i trondheim! Har fått truffet våre goooode venner og Nora sine gudforeldre, Elisabeth og Vidar! SÅ kos å endelig treffe dem igjen!! Å så har vi i dag vært å truffet min svigerinne å mine to nevøer! For noen herlige gutter altså!!
Helga som var tilbrakte vi på oppdal! Var der pga hundeutstilling, å det gikk ganske så bra egentlig! Dalnews Ekkora Eiko ble BIR valp (best i rasen) og så ble han da BIG2 2.best i gruppa!! Men han var kun påmeldt 1 av dagene! Mens storesnupp, Dalnews Csak Chenta, fikk blått begge dagene.... dumme dommeren som ikke så potensialet hennes!! Heheh! Det er bestandig sånn når det ikke går så bra på utatilling, at man finner noe galt med dommeren!
Vi hadde tenkt oss en tur til mine hjemmelige trakter iløpet av turen, men siden det er meldt superdårlig vær nordpå framover så er vi millimetere ifra å vende nesa sørover mot Moss istedet for nordover når vi drar fra trondheim! Har en nyfødt liten nevø å treffe der nede, så det er ikke så dumt å dra dit i stedet!!
I dag har vi vært en tur på martnan her i trondheim, å det endte jammen med at vi dro fra byen med ny mobil til mannen og ny liten snerten mini-pc fra samsung til a mor! :D så det må man jo bare rope hurra for!! Synes selv vi gjorde en meget god deal da vi kjøpte mobil og pc for 2kr!! Kun binding på telefonen i ett år, ingenting på pc'en!!
Nei nå får jeg avslutte her, har desverre ingen bilder på denne nye pc'en så dette blir ett bildeløst blogg-innlegg! Ha en fin st.hans feiring!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar! Det setter jeg veldig pris på!