lørdag 5. desember 2009

Adventstida




Ja da var desember godt igang og tro det eller ei, vi har bare 3 julegaver igjen å kjøpe!! Synes vi har vært meget flinke! Det er deilig å kunne slippe å ha det stresset mot julaften!

Jeg begynner i jobb igjen den 4.januar, så skal slappe max av den siste tiden! Men kjenner jeg meg selv rett så blir det nok litt stress fram mot julaften likevell! Er jo litt som må gjøres i huset i og med at vi får litt besøk! Adrian kommer å skal feire Noras første jul sammen med oss! Å så får vi besøk av min tante L på selve julaften!

I går kveld ble snuppa plutselig veldig tett i nesa og så fikk hun feber! Så natta har vært oppstykket og delt, med litt søvn nå og da! Men feberen har sunket litt i dag, å hun er blid og fornøyd til tross for alt snørret! Det kan hende hun er slik siden det er tannfrembrudd på gang! Å da snakker vi ikke bare om ei tann eller to! Vi snakker 6 tenner som skal presse seg opp på en gang!! Stakkar snuppa, det er nok ikke så gøy! Så nå er det faktisk 8 tenner i den lille munnen!


Ellers så går alt bare bra! Hun fikk vaksinen sin for noen uker siden, uten noen bivirkninger! Heldigvis! Hun var SÅ flink da de stakk henne! Hun brydde seg ikke litt om verken stikk eller sykesøsteren! Hun bare satt å smilte å var ganske så fornøyd!


Den 24.november var siste gang på babysvømminga i år! Vi slenger oss med på nyåret igjen! Nå virker det som om Nora er mye tryggere i vannet å hun klarer å slappe mer av! Så nå er det bare gøy! Hun er jo blitt så flink å dykke også! :) Har fått tatt bilde av henne under vann, men har ikke fått det enda! Skal legge det ut her når det kommer!



Ha ei nydelig adventstid da alle sammen! Klem fra oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar! Det setter jeg veldig pris på!